Letselschade melden 06 10 24 05 80

Direct contact via Whatsapp

Hoe werkt het

1

Maak melding van de door u opgelopen letselschade door een aanrijding of bedrijfsongeval

U kunt contact met ons opnemen op verschillende manieren. U kunt eenvoudig uw telefoonnummer achter laten of ons contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Liever via Whatsapp? Geen probleem! U kunt ons Whatsappen via 0610240580.

Aangezichtsletsel
2

Binnen 24 uur neemt onze letselschade belangenbehartiger contact met u op

Binnen 24 uur neemt een letselschade belangenbehartiger vervolgens contact met u op. Wij nemen telefonisch uw zaak met u door en beoordelen vrijblijvend uw kansen op een schadevergoeding. Wanneer u dat wenst, komen wij bij u thuis op bezoek voor een intakegesprek. Wij hebben een landelijke dekking en een intakegesprek kan op zeer korte termijn ingepland worden.

3

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

Na het intakegesprek zullen wij namens u de (verzekeraar van de) wederpartij aansprakelijk stellen. Vaak kost het enkele weken voordat een verzekeraar de aansprakelijkheid kan erkennen. Onze juristen dragen zorg dit zo snel mogelijk te laten gebeuren.

blank
4

Nauwkeurige berekening van uw schadevergoeding

Wij zorgen er in deze periode daarom voor dat we uw schade nauwkeurig berekenen. We verzamelen bewijs en maken uw schade voor de verzekeraar inzichtelijk. Om uw letsel te onderbouwen en te bewijzen, kunnen we bij uw artsen en therapeuten medische verklaringen opvragen. Naast medische kosten, worden de kosten voor de geleden en nog te lijden schade wegens verlies van arbeidsvermogen, maar ook de kosten van verzorging, opvang, huishoudelijke hulp, fysiotherapie, medisch- en deskundig advies ook meegenomen in de te eisen schadevergoeding.

blank
5

Erkenning van aansprakelijkheid en betaling van eerste voorschot

Wanneer de verzekeraar aangeeft dat de aansprakelijkheid wordt erkend, verzoeken wij de verzekeraar direct een eerste voorschot op uw schadevergoeding aan u te betalen. Dit voorschot kunt u gebruiken om bijvoorbeeld de eerst opkomende kosten te dekken.

blank
6

Tijdens uw herstel regelmatig contact met letselschadejurist

Tijdens uw herstelperiode heeft u regelmatig contact met onze letselschadejurist. Zo blijven wij op de hoogte van uw situatie en kunnen wij de verzekeraar indien nodig verzoeken een aanvullend voorschot aan u te betalen.

spierletsel
7

Berekening van totale schadevergoeding als gevolg van het ongeval

Wanneer u herstelt bent of wanneer uw klachten niet meer zullen verbeteren, maakt onze letselschadejurist een berekening van de totale schade die u als gevolg van het ongeval heeft geleden. Wij zorgen er voor dat uw volledige schade gecompenseerd wordt. Daarnaast heeft u recht op een smartengeldvergoeding. Dat is een vergoeding waar u recht op heeft vanwege het feit dat u door de fout van iemand anders letsel hebt opgelopen. De hoogte van het smartengeld is onder meer afhankelijk van de aard, ernst en duur van uw letsel.

blank
8

Afwikkeling van uw letselschadezaak

Wij onderhandelen vervolgens met de verzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u. Na uw goedkeuring wordt uw letselschadezaak afgewikkeld.

blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen