Letselschade melden 06 10 24 05 80

Direct contact via Whatsapp

blank

Recht op schadevergoeding?

Binnen 24 uur hoort u gratis van onze letselschade advocaat of u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding.

Type letsel
Ernst van het ongeval
Licht
Redelijk
Erg
Zwaar
Bereken schadevergoeding
Loading...
blank

Recht op schadevergoeding?

Binnen 24 uur hoort u gratis van onze letselschade advocaat of u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding.

Uw naam *
Uw telefoonnummer: *
Uw emailadres: *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Bereken schadevergoeding
Loading...
Terug naar stap 1
Beoordeeld met: Op basis van 50+ Google Reviews
  • Gratis rechtshulp: vergoed door verzekering
  • Binnen 24 uur kosteloos advies
  • Landelijke dekking: letselschadeadvocaat in uw regio
  • Gespecialiseerde letselschade advocaten

Schadevergoeding berekenen

Heeft u een aanrijding gehad of ongeval op uw werk en heeft u hier letsel aan overgehouden? Let op: in veel gevallen heeft u dan recht op een schadevergoeding, ofwel schadeclaim. Het letsel dat u heeft opgelopen zorgt voor financiële schade. De hoogte van deze schadevergoeding is van verschillende zaken afhankelijk. Laat ons gratis uw schadevergoeding berekenen.

112 Letselschade Advocaat helpt u kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding. Wij berekenen het bedrag dat u aan schadevergoeding dient te ontvangen. Wij werken met een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade en staan enkel slachtoffers bij. Belangrijk: u maakt geen kosten. Wij beoordelen de zaak gratis en of de verzekering de kosten dekt. Dit doen wij voor wij voor u aan de slag gaan. Bel ons voor een kosteloos letselschade advies bij u thuis op (076) 700 27 75 (gratis), contact ons via Whatsapp of meld uw schade eenvoudig online via ons online schadeformulier. Ook voor al uw vragen op het gebied van letselschade kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u eerst weten hoe wij te werk gaan? Bekijk ons stappenplan voor wanneer u een letselschade advocaat via ons inschakelt om uw maximale schadevergoeding te verhalen.

Schadevergoeding berekenen letselschade

Voorbeeld schadeclaim: Whiplash na ongeval € 68.674,-

Een vrouw is bij een stoplicht achterop aangereden door een ander voertuig. Door het ongeval heeft de vrouw een whiplash en ernstig blijvend letsel opgelopen. Als gevolg van het ongeval is zij niet meer in staat om werk te verrichten en moet zij dagelijks behandelingen ondergaan. Wij hebbben namens mevrouw schadevergoeding gevorderd voor geleden en nog te lijden schade wegens verlies van arbeidsvermogen. Maar bijvoorbeeld ook de kosten van verzorging, opvang, huishoudelijke hulp, fysiotherapie, medisch- en deskundig advies.

Als u letselschade heeft opgelopen bij een verkeersongeval of ongeluk op uw werk, dan heeft u mogelijk materiële schade en immateriële schade opgelopen. Een materiële schadevergoeding is een vergoeding waar u een bon of rekening van kunt laten zien. Dit wordt allemaal vergoed. Een immateriële schadevergoeding is een compensatie voor psychisch leed. De hoeveelheid schadevergoeding hiervoor moet berekend worden en is afhankelijk van het soort letsel en de gevolgen voor uw leven. Bekijk hier de letselschade bedragen 2022.

Hulp bij letselschade door gespecialiseerde letselschade advocaat

Slachtoffer van een verkeersongeluk? Letselschade opgelopen tijdens een arbeidsongeval? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk of arbeidsongeval kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van klachten na een auto-ongeluk of bedrijfsongeval. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben op uw inkomen. Ook kunt u bijvoorbeeld komen uit te vallen voor taken in het huishouden. Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk of ongeval op uw werk, dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt.

Belangenbehartiger volledig vergoed door verzekering

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, worden de kosten voor een letselschade advocaat of jurist vergoed. Deze kosten worden vergoed door (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. Dit noemen wij een schadevergoeding ofwel schadeclaim. U hoeft geen kosten voor te schieten, de kosten worden volledig op de tegenpartij verhaald. Dat is wettelijk zo geregeld. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhaal sneller de schadevergoeding waar u recht op heeft

De advocaten waar wij mee werken zijn gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers. Slachtoffers met letselschade veroorzaakt door een auto- of arbeidsongeval. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en wij hebben een landelijke dekking. Daarbij werken wij alleen samen met ervaren en gespecialiseerde advocaten. Door onze specialisatie en ervaring, kunnen wij een slachtoffer vaak beter en sneller helpen. In veel gevallen sneller dan een algemene jurist of rechtsbijstandsverzekering. Met onze hulp is uw kans groter op een hogere en realistischere schadevergoeding.

Volg de juiste stappen: Binnen 24 uur berekenen schadevergoeding of schadeclaim

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval komt er veel op u af. Het is niet altijd even duidelijk of er een aansprakelijke partij is. Daarnaast kunnen er zorgen opkomen over uw letsel en de schade die u daardoor lijdt. Het zijn ingewikkelde vraagstukken waar deskundige hulp van een gespecialiseerde letselschade advocaat voor noodzakelijk is.

Het is belangrijk dat u na een ongeval snel uw rechten veilig stelt. Laat uw gegevens achter op en ontvang binnen 24 uur kosteloos advies. Wij berekenen gratis of u recht heeft op een schadevergoeding of schadeclaim.

Wij hebben ruim 5000 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar De Letseljurist mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt uitsluitend de belangen van slachtoffers en nabestaanden. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt. Onderstaand treft u enkele beoordelingen aan:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen